Het probleem was dat onze dochter niet lekker in haar vel zat. Ze vindt het lastig om te gaan met haar ADHD en raakte regelmatig in paniek. We hebben Anneke gevraagd om met ons mee te denken. Anneke luistert goed naar het probleem en probeert daarop te anticiperen bij het zoeken naar ‘handvatten’. De begeleiding op zich zijn we heel content mee. Alleen jammer dat het nog niet vergoed wordt. Onze dochter is nu rustiger, minder snel in paniek. Ze vond de gesprekjes met Anneke erg fijn, ze kwam steeds vrolijk thuis.”

Onze oudste dochter wil alles graag heel goed doen, loopt daardoor op haar tenen wat haar faalangstig maakt. Dit uitte zich in boze buien en gefrustreerd gedrag. Zichzelf een complimentje geven is moeilijk voor haar. Wat kunnen we hiermee? Hoe kunnen we haar helpen om trots te zijn op zichzelf en de dingen die ze doet? Als ouders blijven we in dezelfde cirkel en de situatie daardoor ook. We hebben Anneke van OpvoedKanjers gevraagd met ons mee te denken. Best een stap was het om hulp te vragen, maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben. We kregen tips om samen mee aan de slag te gaan en zien haar nu opbloeien. Anneke is betrokken, denkt mee, geeft goede adviseren en haar tips zijn bruikbaar en goed in te passen. Anneke dank je wel!

De reden dat wij ons aangemeld hebben was omdat onze zoon bang was om in zijn eigen bed te slapen. En daarna kwamen er meerder dingen aan bod waar je ons mee hebt geholpen. 

Wat wij echt prettig vonden in de begeleiding is dat je echt met ons mee dacht, en dat je samen met ons keek wat evt kon gaan werken.
Wij hebben bereikt dat hij weer in zijn eigen bed slaapt en dat we hem beter begrijpen waarom hij is zoals hij is en dat we hem beter kunnen helpen. 

We zijn blij met alle hulp die we van je gekregen hebben en mocht er zich iets weer iets voor doen dat we zeker bellen. 

Bedankt voor alles!

Wij wisten even niet meer wat we moesten doen als onze dochter een driftbui had. En wat we konden doen om dat te voorkomen. 

Wat we fijn vonden aan de begeleiding van Anneke is dat ze niet zei wat we verkeerd deden, maar wat we zouden kunnen proberen. En ook verder keek dan alleen naar onze dochter maar ook naar ons. 

Wij hadden nog geen eerdere ervaring met begeleidingen. Maar we hebben je begeleiding als fijn ervaren en niets gemist. We hebben bereikt dat we onze dochter beter begrijpen en eerder erop kunnen inspringen. We hebben de begeleiding als fijn ervaren en de energie die jij erin steekt geeft je mee over. Hierdoor zijn we weer wat positiever in de situatie gaan staan. Buiten dat we elkaar al kenden, heb je je professioneel opgesteld. 

 

Wij hebben ons vrolijke meisje weer helemaal terug!